Veliki uspjesi članica Plesnog kluba Ritam na bodovnim turnirima

S jakih plesnih bodovnih turnira Hrvatskog sportskog plesnog saveza, koji su se proteklog vikenda održali u Makarskoj i u Splitu, četiri članice Plesnog kluba „Ritam“, Klara Senjan, Sara Kovač, Sara Vršić i Una Janković, u Đurđevac su se vratile s čak 13 medalja. Bili su to zahtjevni turniri u oba grada u standardnim i latinoameričkim plesovima. Naše su sportske plesačice ostvarile odlične rezultate u obje plesne discipline, a najbolje je postigla Klara Senjan, koja je osvojila 4 zlatne medalje i bila prva u Makarskoj i u Splitu u standardnim i u latinoameričkim plesovima.

U standardnim plesovima u Makarskoj Klara Senjan je osvojila prvo, Sara Kovač drugo, Sara Vršić treće te Una Janković četvrto mjesto. U latinoameričkim plesovima prva je Klara Senjan, druga Una Janković, treća Sara Vršić, te šesta Sara Kovač.

Na Bodovnom turniru u standardnim i latinoameričkim plesovima u Splitu, Klara Senjan odnosi prvo mjesto u standardnim plesovima, Sara Kovač i Sara Vršić dijele treće mjesto, a Una Janković je zauzela peto mjesto, dok je i u latinoameričkim plesovima Klara Senjan prva, Sara Kovač druga, Sara Vršić treća te Una Janković peta.