U petak započinje trodnevni FARO ARTFESTIVAL

U organizaciji Djela Marijina – Pokreta fokolara od petka, 8. listopada do nedjelje, 10. listopada održat će se 3. međugeneracijski FARO ARTFESTIVAL koji će se održati u prostorima Mariapolija Faro, Franje Račkoga 30 u Križevcima. Održavat će se besplatne radionice slikanja, poezije, fotografije, glume, filma, te se nudi zabavni program za djecu, oslikavanje lica, radionica kaligrafije, posjet muzeju i knjižnici Grkokatoličke biskupske rezidencije, razgovor s duhovnikom  i druženje u atriju biskupskog dvorca.

Otvorenje festivala je u petak, 8. listopada, dok će se u subotu održavati radionice. U subotu od 20 sati održat će se koncert međunarodne glazbene grupe GEN ROSSO iz Italije, mnogima poznate po duhovnoj glazbi. Na koncertu će predstaviti i svoj projekt posjeta izbjegličkom kampu u Bihać. 

U nedjelju, posljednjeg dana festivala održavat će se također radionice glume, poezije, fotografiranja, slikarstva i filma, a u 15 sati bit će predstavljanje radova nastalih na radionicama i svečani završetak festivala.

ji/radiokrizevci.hr