Tjedan božićnih filmskih večeri u Društveno kulturnom centru u Svetom Petru Orehovcu

Društveno kulturni centar u Svetom Petru Orehovcu organizira svakim danom od 13. do 18. prosinca s početkom u 19:00 sati „Tjedan božićnih filmskih večeri“.

Blagdanski dani su vrijeme godine kada uživamo u radosti druženja stoga Vas u Društveno kulturni centar pozivaju da prosinačke večeri provedete u dobrome raspoloženju, uz zanimljiv filmski program.

Donosimo i raspored filmova koji će se emitirati:

  1. Ponedjeljak, 13. prosinca, 19:00 sati: „Sam u kući 1“
  2. Utorak, 14. prosinca, 19:00 sati: „Sam u kući 2“
  3. Srijeda, 15. prosinca, 19:00 sati: „Jingle Jangle: A Christmas Journey“
  4. Četvrtak, 16. prosinca, 19:00 sati: „Ljubav i praznici“
  5. Petak, 17. prosinca, 19:00 sati „Kraljevski Božić“
  6. Subota, 18. prosinca, 11:00 sati „Dječak zvan Božić“ (božićno filmsko jutro namijenjeno djeci)

Ulaz je slobodan. Filmske večeri održavat će se uz poštivanje epidemioloških mjera te je potrebno dolazak najaviti na email adresu [email protected] barem dan prije. 

“Tjedan filmskih večeri“ sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, unutar projekta „Kuća ideja – prostor zajedništva“, a čiji je nositelj Kulturno umjetničko društvo Prigorec Sveti Petar Orehovec. Ciljevi projekta su formiranje kulturnog centra u Općini Sv. Petar Orehovec, osmišljavanje kulturnih programa koji će se odvijati u centru u koordinaciji partnerskih udruga te stvaranje modela sudioničkog upravljanja u suradnji općine i udruga.

Partneri na projektu su Povijesno društvo Sveti Petar Orehovec, Općina Sveti Petar Orehovec, Likovna udruga Prigorje Art, Vatrogasna zajednica općine, Udruga uzgajivača konja Hrvatski toplokrvnjak i Udruga vinogradara i vinara “Sveti Vinko”. 

Ovim putem KUD Prigorec upućuje poziv članovima navedenih udruga, ali i zainteresiranoj javnosti na održavanje ovih događanja.

Sadržaj ovog poziva isključiva je odgovornost KUD-a Prigorec.