Stigao je i taj dan – počinje Svjetsko prvenstvo

Utakmicom Katara i Ekvadora danas u 17 sati po hrvatskom vremenu počinje Svjetsko nogometno prvenstvo koje traje do 18. prosinca. Svakog dana grupne faze, osim prva dva, igrat će se po četiri utakmice u terminima od 11 do 20 sati po hrvatskom vremenu.

Danas se igra samo spomenuta jedna utakmica, u ponedjeljak tri i onda ulazimo u spomenuti ritam od po četiri utakmice svakog dana. Sve susrete na teritoriju Hrvatske prenosi HRT koji će svakog dana imati cjelodnevni program iz Katara.

Hrvatska reprezentacija svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra u srijedu, 23. studenog već od 11 sati ujutro po našem vremenu. Hrvatska i Maroko igraju u Al Khoru.

Drugu utakmicu na SP-u Hrvatska igra protiv Kanade u nedjelju, 27. studenog od 17 sati u Dohi. Treći susret u grupi F Hrvatska igra protiv Belgije u četvrtak, 1. prosinca od 16 sati u Al Rayyanu.

U osminu finala plasirat će se po dvije najbolje reprezentacije iz svih osam grupa. Skupina F, u kojoj su Vatreni, križa se sa skupinom E, u kojoj se nalaze Španjolska, Njemačka, Japan te Kostarika.

Mi podsjećamo da Vatrene možete bodriti zajedno s nama u Klubu kulture!

Foto: Fifa world cup/ press