Robin trgovine organiziraju Robin Family Day na Zrinskom!

Očekuje nas brdo dobre zabave!

Robin trgovine organiziraju najzabavnije popodne za cijelu obitelj – Robin Family Day!


U nedjelju 14. srpnja u 16:00 sati u gradskom parku na Zrinskom trgu u Koprivnici održat će se jedno zabavno popodne uz organizaciju Robin trgovina za sve koji žele doći i družiti se te se ludo zabaviti!
Očekuju vas veliki i mali napuhanci, napuhanac stijena za penjanje, party tobogan, poligon za skakanje “Mali pirati”, maskote, Robin Hood koji će vam pokazati kako se gađa lukom i strijelom, kreativne radionice, a spremili smo i odlične natjecateljske igre za sve članove obitelji! Najspretniji će osvojiti poklon pakete Podravke. Ako želite možete već sada krenuti vježbati vožnju tačkama, hula hoop i križić kružić.
“Igrajmo se, natječimo, trčimo, skačimo, vičimo… Pokažimo da se Koprivnica najbolje zabavlja zajedno”- poruka je Robin trgovina svima kojima je u interesu doći i zabaviti se te upoznati druge ljude.
Sve atrakcije i sadržaj na događanju u sklopu vikenda otvorenja Ljeta na Zrinskom su za sve posjetitelje besplatni, a događanje traje sve dok ne padne mrak. Držimo fige za super topli i sunčan ljetni dan! Vidimo se u nedjelju u gradskom parku u Koprivnici!

Ljeto na Zrinskom i Robin trgovine daju više!

Foto: Robin trgovine