Senzacionalno – Imbra iz Selanca otvara svoju klet za prijem građana!

Satira

Kako naš portal prvi ekskluzivno doznaje Imbra Mudri iz Selanca odlučio je svaki petak, trinaesti u mjesecu otvoriti ured za prijem građana u svojoj kleti. Prijem će biti od 9 – 12 sati, a obavezne su predprijave na društvenim mrežama, zbog mogućih velikih gužvi.

Pitali smo Imbru kako je nastala ideja i  kuda sve to vodi?

Pa kaj vi mislite da je Imbra bedak, ne, ne!  Čul sem da je to sad neka fora, pa sem i ja odlučil imeti svoj ured za građanstvo, zapraf  za  one koju su zaintereserani. K meni moreju dojti i spiti si koju kupicu, ali najbolše da malo pričekaju dok bu pravo vino. Najbolše je dojti vu paru, jer nepar nosi nesreću. To ja najbolše znam, tak sam se napil neki dan, a bil sam sam, zapravu vu neparu, da sem bar imel koga da me otpela dimov. Imam ja i proceduru, imam imam. Svak koji dojde prvo mora pevati onu „Došel bum doma sel si bum pod brajde“, ta mi je najmilija još iz osamdesetih ili prije, kaj ja znam. A morti bu i ona s vašeg radija, pali mala pilu i motorku, eeee ta, ta, skuvaj mala kavu bez šećera gorku…

Zatim, pazi sad ovo, moraju me posluhnuti i malo drva prekalati, pa nemrem ja sve sam. Onda dobiju kupicu i toče si malo po malo. Ne puno, jer ne bu segnulo. Na kraju im zemem svakom po sto kuni, aaa jel to dost, bar za radne materijale? Svima koji buju platili sem na raspolaganju. Moja Kristina mi bu asistirala, joj kakve je ona sise nekad imela, nijedna joj vu selu ni bila ravna.

Na pitanje ima li to veze s politikom, Imbra spremno odgovara.

Nemam ti ja veze s politikom , al se i meni čini da oni tak nas strižeju kak ovce i zajebavleju, pa zakaj i ja ne bi male profetiral, a morti i do sabora dojdem.

To je sve izjavio  i otkrio za naš portal Imbra Mudri. Odlučili smo pratiti cijelu priču i izvještavati s terena, možda uključimo i kakvu harmoniku, ipak smo mi radio. Tko zna možda Imbra jednog dana osnuje i političku stranku, nismo sigurni da ne bi uspio, jer sličnih primjera je puno.  (redakcija RKŽ)