Bauerfeind Bjelovar – medicinska pomagala

Danas smo posjetili tvrtku Bauerfeind u Bjelovaru koja se bavi distribucijom medicinske opreme i invalidsko ortopedskih pomagala.

Već dugi niz godina djeluje na području bjelovarsko-bilogorske županije. Poslovnica se nalazi u Franjevačkoj ulici 3 u Bjelovaru u blizini tržnice. Tvrtka Bauerfeind je ugovorni isporučitelj HZZO-a na području cijele Hrvatske s poslovnicama u petnaest gradova.

Poslovnica nudi raznolik asortiman proizvoda, a kako biste bili sigurni u pravilan odabir proizvoda tu vam nudimo savjetovanje uz njihovo stručno osoblje.

U specijaliziranim poslovnicama možete pronaći sva invalidsko-ortopedska pomagala, program rehabilitacije, medicinsku opremu,  pomagala za inkontinenciju,  pomagala za dijabetes, pomagala za disanje, kompresivne čarape, sportski program čarapa za aktivnu populaciju, visokokvalitetne steznike i ortoze za rekreativce ili profesionalce, potrošni zavojni program, anatomske jastuke, program za fitness i masažu, kinesio tape program, program za majke i bebe, dječije pelene. Ovo je samo dio navedene ponude između desetak tisuća artikala koje nude.

Stručno osoblje vrši mjere i pomaže u odabiru najboljeg izbora ortopedske obuće i uložaka, te nudi i savjete i podršku kod same izrade programa protetike.

Također možete zakazati svoj termin i napraviti besplatnu analizu funkcije vena i digitalnu analizu vaših stopala.

Tvrtka nudi dostavu robe na kućne adrese. Ljubazno i stručno osoblje u svakom trenutku je na usluzi svojim pacijentima i korisnicima.

Tvrtka Bauerfeind je zastupnik i distributer proizvoda tridesetak svjetskih poznatih dobavljača, a registrirana je kao ugovorni isporučitelj pomagala HZZO-a .

Za više informacija posjetite njihovu stranicu: https://bauerfeind.hr/

Bauerfeind d.o.o.

Franjevačka 3, Bjelovar

Tel: 043/241-770

Fax: 043/733-199

Radno vrijeme:  Pon, Uto, Sri, Čet, Pet  od 8 do 16 sati