Dođite u subotu na reviju frizura i modnu reviju! Pogledajte što se nosi ove godine! 

Jedan od najposjećenijih programa na Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima svakako je revija frizura i modna revija. Organizator je Udruženje obrtnika Križevci i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije. Ovaj događaj najavljuje tajnica Udruženja obrtnika Marija Škrlec:

“Kao i svake godine i ove organiziramo jednu lijepu priredbu za subotu navečer pa pozivam posjetitelje da je dođu pogledati. Na svakoj reviji ima nešto novo, može se pogledati rad naših frizera, tu će biti io proizvođači nakita i  trgovine tekstilom. Ukupno 14 obrtnika sudjeluje na ovogodišnjoj reviji.

Imat će se što vidjeti, a ja bih istaknula i jednu novinu ove godine.  Uvijek se zaborave naši frizeri koji su dali puno za tu reviju i organizirali je od samog početka, a sada su u mirovini.  Ove godine će jedan izlaz imati upravo te frizerke koje su u mirovini, ne rade više, ali nisu zaboravile raditi i pokazat će ove godine na reviji svoje kreacije” – kaže Marija Škrlec.   

Dodaje da su frizeri stvarno majstori i treba pogledati što oni sve svojim rukama mogu učiniti. 

“Ono što se vidi na reviji nisu frizure koje se često nose. Bit će i takvih, ali dale su si mašte i te njihove umjetničke crte se mogu vidjeti na tim frizurama.  Ove godine kao iznenađenje na reviji će biti jedna učenica koja je prošle godine završila frizersku školu, nije iz Križevaca, a pobijedila je u Zagrebu na manifestaciji “Advent u kosi”.     Pozvali smo je kao gošću da pokaže čime je to prošle godine oduševila Zagreb” – izjavila nam je Marija Škrlec.  

U subotu u 19 sati sportska dvorana Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga bit će zasigurno prepuna posjetitelja, kao što je to bilo i  dosadašnjih godina. (J.I.)