Brojni izlagači predstavili se na 22. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

Na ovogodišnjem 22. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima predstavilo se sveukupno 240 izlagača, a svoje proizvode tako su prezentirali obrtnici, poduzetnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te ustanove u vlasništvu županija iz Hrvatske i inozemstva. Mnogi obrtnici imaju priliku  predstaviti svoje djelatnosti brojnim posjetiteljima.

Ovaj sajam prilika je da se svi sami predstave, te da predstave ono što se proizvodi, ali je i prilika koja nudi mogućnost razgovora o suradnji između gospodarskih subjekata. 

Posjetitelji imaju priliku vidjeti i kupiti proizvode koji se  distribuiraju diljem Hrvatske. Na mnogim izložbenim prostorima su predstavljeni proizvodi za njegu i dodaci prehrani za krave, telad, svinje, ovce, koze, perad, kućne ljubimce, sve za dom, razni domaći proizvodi, a za sve dane sajma planirane su prezentacije obrtničkih zanimanja učenika strukovnih škola, međugradska i 28. međužupanijska izložba malih životinja – 2. Specijalka autohtone hrvatske pasmine peradi “Križevačka kukmica te još mnogo toga. 

Radno vrijeme sajma je od 09:00 do 19:00 sati.

Foto: Grad Križevci, H.S