Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije – župan Darko Koren za portal Radija Križevci

Župan Koprivničko-križevačke županije i predsjednik Organizacijskog odbora 22. Obrtničkog i gospodarskog sajma Darko Koren za portal Radija Križevci izjavio je o održavanju ovogodišnjeg Sajma:

“22. po redu Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije najveća je naša takva manifestacija  koja svake godine ima za cilj promociju obrtništva i gospodarstva ove županije, ali isto tako dolazak partnera iz drugih sredina iz Hrvatske i inozemstva. Model je da svake godine  imamo jednu županiju partnera. Ove godine smo za to zamolili, i na naše veliko zadovoljstvo dobili potvrdu toga, da Zagrebačka županija bude partner. Ona na svom štandu izlaže proizvode i usluge svojih obrtnika i poduzetnika. Zahvaljujem se kolegi Kožiću što su prihvatili to sudjelovanje.

Što se samog Sajma tiče, on se i ove godine održava na 1500 kvadratnih metara  zatvorenog i preko 2500 kvadrata otvorenog prostora. Ima 240 izlagača, nekih 10-tak više nego prošle godine. Na samom otvorenju Sajma imali smo prilike čuti i o Sajmu i općenito o gospodarstvu Koprivničko-križevačke županije. Ono što moram naglasiti i zahvaliti se  osim županiji partneru i našim organizatorima i partnerima, to su Grad Križevci i posebice Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i nadasve Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i posebna zahvala ministru Horvatu što je i osobno došao i otvorio Sajam” – izjavio nam je župan Darko Koren. (J.I.)