Velika nagradna igra Radija Križevci kreće, osvojit će onaj tko će imati najviše sreće!

Biramo najvjernijeg slušatelja/slušateljicu i najčitatelja/čitateljicu!

Dragi slušatelji i slušateljice radija, te čitatelji i čitateljice portala Radija Križevci, obavještavamo vas kako krećemo s nagradnom igrom kako bismo otkrili tko nas vjerno sluša u eteru i stalno čita te prati na portalu Radija Križevci, a za najvjernije smo pripremili vrhunske nagrade poput vikenda za dvoje u Zadru i još mnogo toga.
Postoji nekoliko uvjeta da biste postali naš vjerni slušatelji/slušateljica ili čitatelj/čitateljica, a uvjeti su sljedeći:

Prvi dio je igra “Zbroji slovo”
Kroz naredno vrijeme morate nas slušati u eteru i znati sve što se zbiva.
Svakog jutra u jutarnjem programu izreći ćemo jedno slovo koje će na kraju tjedna tvoriti jednu riječ, igra traje dva tjedna, vi morate svako jutro slušati Radio Križevci i zapamtiti ili zapisati to slovo, te ćemo vas zadnji petak pitati koje dvije riječi smo izrekli u ta dva tjedna.
Znači svako jutro jedno slovo, pamtite ili pišite slova i za dva tjedna tražimo rečenicu koja će vas uvesti u nagradni krug.

Drugi dio je igra „Pogodi čiji je glas“
Svakog dana u eteru Radija Križevci čut ćete jingle i netko će se od ekipe Radija Križevci javiti u eter, na vama je da pažljivo slušate i javite nam čiji ste glas čuli.
Ako ste čuli Hanu, Šteficu, Doroteu, Jelenu, Vedrana, Vjeku ili Tihomira, morate nas nazvati i reći koga ste točno čuli od nas. Ako ste pogodili idete u nagradni krug.
Zvuči teško, ali nije uopće, a za dobre nagrade isplati se malo riskirati.

Treći dio je igra „Pogodi zvuk“
Svakog dana u eter ćemo pustiti jedan tajni zvuk, vi nas samo morate nazvati i reći nam koji zvuk ste čuli. Ako pogodite, ulazite u nagradni krug. Pripazite, ovo zvuči lagano, no ustvari i nije baš. Kao što smo spomenuli, imamo vrijedne nagrade koje smo pripremili za naše najvjernije pa eto, isplati se malo se igrati i podružiti.

Što se tiče portala Radija Križevci, uvjeti su sljedeći:

Pratiš li nas “SMS BOJA”
Svakog dana ispod jednog posta stavit ćemo jednu boju, naprimjer ružičastu fotografiju s natpisom www.radiokrizevci.hr.
Na vama je samo da pratite boje i da nam svakog dana pošaljete SMS poruku na broj 647 647 s porukom na primjer RKZ ROZA, RKZ CRVENA i tako dalje svakoga dana, nakon boje stavite svoj potpis. Mi ćemo pratiti vaše pozive i SMS-ove i voditi evidenciju te ćemo nakon dva tjedna saznati, tko nas je vjerno pratio i čitao.
Ako ste u ta dva tjedna svaku boju zapratili, poslali nam SMS, i sve točno napisali, vi ste osoba koju tražimo i vi ste osoba koja će osvojiti jednu od vrijednih nagrada koje smo vam pripremili.

Kako bi mogli poslati SMS najprije se morate registrirati, a to učinite tako da upišete REGIS ime, prezime, oib i adresu i pošaljete na 647 647, zatim će vam stići povratna poruka da ste registrirani korisnik. Kada se registrirate, onda nožete slati SMS sa željenom porukom.

“Pronađi rečenicu” Drugi dio igre je taj da će u jednom od članaka biti sakrivena jedna rečenica, malo nakrivena i zatamnjena. Kada u članku pronađete tu rečenicu, morate ju staviti u komentar i označite jednu osobu da i ona zaigra. Ako napravite sve korake pravilno, možda baš vi postanete naš najčitatelj/čitateljica koji će osvojiti neku od vrijednih nagrada.


Iako vam sve ovo zvuči komplicirano, vjerujte nam, nije uopće, u igri su izvrsne nagrade koje vam još nećemo otkriti. Samo pazite, i pratite nas u eteru i na portalu, a mi ćemo se potruditi da nagrade stignu u ruke pravog slušatelja i čitatelja.
Slušajte nas u eteru, pratite nas na portalu i ne zaboravite, vrijedne nagrade osvojiti ćete ako ispunite sve uvjete.