Volonteri INE donirali Udrugu “Maslačak” i sudjelovali u kreativnoj radionici

Veselo je bilo danas u restoranu “Vojarna” gdje su članovi Udruge “Maslačak” Križevci ugostili volontere iz INE. Njih 50-tero volontiralo je na kreativnoj radionici s “Maslačcima” izrađujući zajedno ukrasne predmete i družeći se. Predsjednica Udruge “Maslačak” Tamara Premuš upoznala je goste s radom udruge.
Direktor istraživanja u “INI” Josip Bubnić izrazio je zadovoljstvo što su imali prilike upoznati članove udruge “Maslačak” družiti se s njima te im uručiti poklone. “INA” je donirala “Maslačcima” 4 prijenosna računala, a volonteri su još i pojedinačno članovima križevačke udruge uručili poklone i izveli kraću predstavu. “Maslačci” su im uzvratili zahvalom, plesom i pjesmom.

“INA” ima dugu tradiciju volontiranja kroz Klub volontera i nastojimo i zajednicama u kojima radimo pridonijeti kvaliteti života kroz humanitarni i volonterski rad. Ovdje je 50-tak volontera koji se druže sa štićenicima udruge, a zatim imamo i onaj poslovni dio gdje INA ulaže u istraživanja nafte i plina na području županije te nakon druženja krećemo do istražne bušotine Jankovac kod Sokolovca. Radovi na bušenju su započeli jučer, očekujemo nova otkrića nafte i plina koja bi omogućila nove investicije i stvaranje radnih mjesta u ovom kraju” – izjavio nam je direktor istraživanja u INI Josip Bubnić. (J.I.)