Dječji vrtić Križevci

Adaptiran parket, postavljene klizne stijene i zaštitne ograde u Dječjem vrtiću Križevci

U Dječjem vrtiću Križevci proveden je projekt poboljšanja materijalnih uvjeta koji je obuhvatio adaptaciju parketa u dvorani i postavljanje kliznih pregradnih stijena kako bi se dvorana mogla istovremeno koristiti s drugim aktivnostima u vrtiću, te postavljanje zaštitnih ograda na terasama jasličkih grupa.
Vrijednost provedenih radova iznosila je 404.411,25 kuna od čega su 172.861,00 kuna sredstva Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dok je ostatak financirao Grad Križevci.
Ove godine riješen je i problem parkiranja kod vrtića odnosno napravljen je novi pristupni put vrtiću iz Ulice Petra Zrinskog gdje postoji parking koji može zadovoljiti potrebe roditelja koji svakodnevno dovoze djecu u vrtić, a već sljedeće godine kreće i energetska obnova Dječjeg vrtića Križevci.
„Provedbom ovog projekta naši najmlađi i njihovi odgajatelji dobili su bolje uvjete za rad. Ovi uvjeti još će se značajno poboljšati sljedeće godine provedbom projekta energetske obnove vrijednog 3,5 milijuna kuna. Ovi projekti još jednom potvrđuju da smo mi zaista Grad – prijatelj djece jer konstantno ulažemo u poboljšanje uvjeta u kojem borave naša djeca, kako u vrtiću tako i u školama,“ istaknuo je gradonačelnik Mario Rajn.
Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.