Održan radni sastanak vezan uz pripremu novih zajedničkih projekata Županije i Csurga

Program suradnje Mađarska – Hrvatska 2014-2020

U utorak, 13. studenoga održan je sastanak potencijalnih projektnih partnera za sljedeći poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014-2020. Sastanku su prisustvovali predstavnici institucija s područja Koprivničko-križevačke županije i institucija s područja Grada Csurga, a domaćin je bila Osnovna škola Ferdinandovac. Goste je pozdravio zamjenik župana Ratimir Ljubić te im zahvalio na dosadašnjoj suradnji, a sastanku su prisustvovali i načelnik Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić, ravnateljica OŠ „Mihovil Pavlek Miškina“ Đelekovec Sonja Vuljak, ravnatelj OŠ Ferdinandovac Slavko Kenđelić, ravnatelj Strukovne škole Đurđevac Darko Špoljar, predstavnice Dječjeg vrtića Vrapčić te predstavnice PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, kao stručna i tehnička pomoć.
U ime Grada Csurga sastanku su prisustvovali gradonačelnik János Füstös sa suradnicima, ravnateljica dječjeg vrtića Tothné Tamaś Zsuzsanna, ravnatelj osnovne škole iz Csurga Simon Mihály te Tünde Bánfalvi kao stručna i tehnička pomoć.
Cilj sastanka bila je daljnja priprema i razrada novih zajedničkih projektnih prijedloga između navedenih institucija, prvenstveno na području obrazovanja i suradnje, a tijekom operativnog dijela sastanka razgovaralo se o dva potencijalna projektna prijedloga.


Služba ureda župana