Približava nam se najljepše doba u godini, vrijeme Adventa

Advent je vrijeme kada bježimo od svakodnevnice i radujemo se čaroliji ovog doba.

Kad pomislite na Božić, sjetite li se djetinjstva i obiteljskih okupljanja oko božićnog drvca, sentimentalne božićne glazbe i mirisa bakinih posebnih slastica? Hm, mi jedva čekamo. Iako smo sad već veliki i znamo sami ispeći medenjake, obožavamo taj dio godišnjeg doba jer se usput prisjetimo lijepih trenutaka kad su naše bake nekada radile hrpu kolača, a mi smo sa strane čekali kako bi uvalili prstiće u kremu ili poliznuli žlicu.

I ove godine Advent u Križevcima počinje 02. prosinca i trebao bi trajati sve do 11. siječnja. Vjerujemo da će i ove godine biti zadovoljavajuće i ispunjavajuće za sve ukuse i sva očekivanja, i mladih i starih. Advent u Križevcima održava se sad već drugu godinu zaredom, a kako biste bili informirani o svemu na vrijeme donosimo i provjeren podatak kako će i ove godine Križevčani moći uživati u klizalištu. Klizalište će biti u Križevcima definitivno, a otvorenje je planirano za 7.12.2018. Ove godine klizalište se postavlja u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Križevaca i Gradom Križevci. Radove izvodi Ice Wonderland -vodeća tvrtka za najam i prodaju jedinstvenih klizališta u Hrvatskoj.

Uživate li već u tom čarobnom osjećaju? Jer upravo nas to očekuje u Križevcima. Uz lijepe zvukove pjesama i zvončića koji nas rado vraćaju u djetinjstvo, klizanje na otvorenom možete obogatiti raznim mirisima i okusima fantastičnih delicija, kao i brojnim sadržajima za djecu i odrasle. Mi jedva čekamo, a vi? (Š.V)