Predkadeti KK Radnik uspješni kod kuće, kadeti na domaćem terenu izgubili

Danas u jutarnjim satima u križevačkoj gimnazijskoj dvorani odigrana je košarkaška utakmica između kadeta KK Radnik (M-17) i njihovih vršnjaka iz KK Virja.
Utakmica je započela u ujednačenom tempu, obje su ekipe igrale dobru košarku te je KK Virje na poluvremenu imao lako dostižnu prednost. Problem križevačkih košarkaša i njihovog trenera Igora Lukše bio je taj što se na utakmicu odazvalo svega 5 igrača koji su u sljedećem poluvremenu počeli posustajati i gubiti snagu, utakmica je počela teći u jednom smjeru, a to je bio poraz križevačkih mladića ogromnom razlikom od preko 50 koševa.
Za kadete KK Radnik igrali su: Santo, Sladić, Behur, Selak i Matoić. Trener ekipe je Igor Lukša.
Više sreće imali su u poslijepodnevnim satima pretkadeti KK Radnik trenera Ivana Svobode u domaćoj utakmici protiv KK Đurđevac. Iako je rezultat utakmice bio izjednačen tijekom cijele utakmice, naši su pretkadeti imali više koncentracije i spretnosti te su pobijedili rezultatom 50-45.
Za pretkadete KK Radnik su nastupili: Matoić, Štimac, Katanović, Sokač, Velić, Šašek, Zajec, Šaško, Gršić, Crnčić, Marenčić. Trener ekipe je Ivan Svoboda. (M.M.)