Hotel Kalnik “Sa srcem uz Podravku”

U Hotelu “Kalnik” održana promocija hrane

Danas je u Hotelu „Kalnik“ pod kulinarskim vodstvom Zlatka Sedlanića održana promocija prehrane u kojoj je suradnik bila tvrtka „Podravka“.
Ova promocija uglavnom je održana za zaposlene u Hotelu „Kalnik“, članove uprave i ostale. Volio bih da danas isprobate sve i bilo bi mi drago da ocijenite jela koja ćete isprobati jer nam je cilj uvesti nova jela u naš hotel. Jela će biti dio gableca, a neka će se koristiti za razne svečanosti. Drago mi je zbog ovakvog oblika suradnje s „Podravkom“ i nadam se da ćemo to raditi sve češće, pogotovo dok ćemo imati novi hotel koji će biti na nivou 4 zvjezdice. Očekujemo da kuhinja neće biti ništa slabija, a Podravka će nam u tome puno pomoći –izjavio je šef Hotela „Kalnik“, Nikola Barbarić.
Zatim se okupljenima obratio Zlatko Sedlanić, promotor kulinarstva specijalist.
Srdačan pozdrav ispred kompanije „Sa srcem“,to je uvijek naš pozdrav. Mi imamo važan zadatak, a to je da se rade prezentacije, degustacije i pripreme raznih jela po cijeloj Hrvatskoj uz „Pripremu jela s Podravkom“. Nakon što je najavio bogat asortiman hrane, te kada smo pogledali sve što su vrijedne ruke cijele kuhinje pripremile, Zlatko Sedlanić najavio je kako će kolače naknadno donijeti njegov suradnik Dario Horvat.

Ovo je prezentacija Podravke u malom”, pojasnio je Zlatko Sedlanić, promotor kulinarstva specijalist. Uz tradicionalne hrvatske recepte i pomoć Podravkinih već poznatih dodataka jelima i svima dobro znanih sastojaka ova zakuska plijenila je pažnju i izgledom i bogatstvom okusa.