“Beauty Gloss“

Svečano otvorenje novog “Beauty Gloss” centra, održano je 16-og veljače u Križevcima. Uz Tamburaški sastav “Zlatni vez” gosti su mogli razgledati ugodan interijer novog salona koji se nalazi u Gundulićevoj ulici 21.
Mi nismo uspjeli popratiti taj veseli događaj, ali žene kao žene, danas smo prošetale gradom i usput pogledale što se zbiva u beauty centru “Gloss”. Prilikom ulaska u beauty centar “Gloss”, ostale smo iznenađene lijepo uređenim prostorom odmah na prvu, a kada smo čule što se sve nudi u ovom beauty centru, iznenadile smo se još više.


Križevačka poduzetnica i vlasnica beauty centra “Gloss” Jelena Vukonić, ispričala nam je kako je ovo centar za žene, ali i za muškarce koji drže do svog izgleda!
Djelatnica beauty centra “Gloss” Lucija Picin ispričala nam je kako ima raznih tretmana poput tretmana lica, anticelulitnih tretmana, masaža, njega tijela, depilacija, tretmana u solariju, manikura, pedikura, šminkanja za posebne prigode, a postoje i posebni paketi za mladenke, maturantice i za muškarce.
Ne smijemo zaboraviti da u beauty centru „Gloss“ možete kupiti i poklon bonove, pa ako želite razveseliti majku, sestru, prijateljicu ili nekog drugog, idealan poklon je poklon bon u beauty centru „Gloss“!


Radno vrijeme beauty centra „Gloss“ je od ponedjeljka do petka od 10 do 19 sati. Subotom od 9 do 14 sati. Ukoliko dolazite na šminkanje ili neki tretman u Ul. Ivana Gundulića 21, bilo bi dobro da se najavite barem dva dana prije, a to možete učiniti na broj 099 5566 999.


Od 18. ožujka počinju razne akcijske ponude u beauty centru „Gloss“, a jedna od njih je i popust na anticelulitni tretman. Od 01.travnja povoljna cijena će biti za solarij. Postoje još neki zanimljivi paketi koji će biti na akciji i koji neće, no o tome ćemo sljedeći put.


Ako vas zanima nešto više o beauty centru „Gloss“ možete ih zapratiti na Facebook stranici Beauty Gloss, i na Instagramu beautygloss_KZ, tamo možete vidjeti svakakvih novosti i zanimljivih stvari, a ako nemate gore navedene aplikacije, onda osobno u Ul.Ivana Gundulića 21.
Ako posjetite beauty centar „Gloss“ nećete požaliti. Mi smo oduševljene njihovom ljubaznošću, komunikativnošću i interijerom, a o ponudi tretmana više da ne pričam!(Š.V)