23. Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije

Manifestacija posvećena poljoprivrednoj proizvodnji – 23. Dani travnjaka Koprivničko-Križevačke županije održat će se od 3. do 5. svibnja ove godine na prostoru Sajmišta u Koprivnici. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao jedna od najznačajnijih sajamskih priredbi na području stočarske, ratarske, ekološke, voćarske, vinogradarske i tradicijske poljoprivredne proizvodnje, s  naglaskom na ruralni razvoj. Upravo s ciljem poticanja ruralnog razvoja, Županija je i ove godine osigurala besplatan izlagački prostor za sve zainteresirane, kao i predstavljanje izlagača u katalogu.

Uz bogat kulturno umjetnički program i domaće poljoprivredne proizvode, očekuju vascjelodnevna događanja. U petak, 3. svibnja, od 19 sati stručna predavanja u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Koprivnica. U subotu, 4. svibnja, od 10 sati svečano otvorenje manifestacije, a od 10,30 sati nagrađivanje najboljih poljoprivrednih proizvođača i prodajno-izlagačka izložba. Također, od 10 do 18 sati možete uživati u turniru u preponskom jahanju u organizaciji Konjičkog kluba Koprivnica.

U nedjelju, 5. svibnja, od 9 sati natjecanje u ručnoj košnji, a od 12 sati tradicionalni Bambino konjičkom turniru od 10 do 18 sati.

23. Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije od 3. do 5. svibnja na koprivničkom Sajmištu!