U Križevcima održan Tehnički zbor žurnih službi

Uz ostale žurne službe na Tehničkom zboru sudjelovala je i Policijska postaja Križevci koja je uz info točku na temu četiri ubojice u prometu

U četvrtak, 23. svibnja na Trgu Josipa Juraja Strossmayera u Križevcima, organiziran je Tehnički zbor žurnih službi koje djeluju na području grada Križevaca, a koje su građanima predstavile svoju spremnost za pružane pomoći i način postupanja u određenim hitnim situacijama, kao i tehniku i opremu koju tom prilikom koriste. Također zainteresirani posjetitelji dobili su odgovore na postavljana pitanja te promotivne materijale.

Uz ostale žurne službe na Tehničkom zboru sudjelovala je i Policijska postaja Križevci koja je uz info točku na temu četiri ubojice u prometu, mlade vozače, vozače bicikala, mopeda, motocikala i pješaka, predstavila rad i opremu policijskih službenika temeljne, prometne i kriminalističke policije te policijskih službenika za protueksplozijsku zaštitu i interventne policije Policijske uprave koprivničko-križevačke, a spomenuti zbor posjetilo je više stotina ljudi među kojima i učenici vrtića i osnovnih škola grada Križevaca.(PU KC-KŽ)