Uspješno HPD “Križevci”

Velikim pljeskom Križevčani nagradili HPD-ovce za koncert filmske glazbe

Nakon šlagera u filmu “Tko pjeva, zlo ne misli” i starih balada, te rock koncerta u zborskim obradama, mješoviti zbor Hrvatskog pjevačkog društva “Kalnik” održao je u petak navečer koncert filmske glazbe u Velikoj dvorani Hrvatskog doma.

Koncert je održan u prigodi obilježavanja Dana grada, a na programu su bile teme iz američkih i hrvatskih filmova i serija poput Jamesa Bonda, filma Pretty Woman, Čarobnjaka iz Oza, Titanica i drugih, kao i hrvatskih serija poput Gruntovčana i Malog mista.

Gosti koncerta bili su Tamara Perc na gitari, Jelena Stanković na klaviru, Adriano Đuranec na udaraljkama i Tamburaški sastav “Gelipteri” pod vodstvom Josipa Šatraka.

Zborom je ravnao maestro Ozren Bogdanović uz tehničku podršku Frane Homena i Vedrana Delića.

Hrvatsko pjevačko društvo “Kalnik” i ovim je koncertom, kao i proteklim tematskim i godišnjim koncertima, oduševilo križevačku publiku u prepunoj dvorani Hrvatskog doma.

Pokazalo se da Križevčani žele ovakve nastupe, a HPD-ovci obećavaju da će ih zasigurno još biti, te da će pronaći nove, zanimljive teme koje se mogu obraditi u zborskoj glazbi.