Završilo je 2. Robin ljetno kino na Nemčiću

Nakon predivnog i dugog ljeta 2019. na Nemčiću, došlo je vrijeme da ispratimo 2. Robin ljetno kino koje je kroz ljeto organizirao Grad Križevci i Pučko otvoreno učilište Križevci pod sponzorstvom Robin trgovina. Samo zatvaranje 2. Robin ljetnog kina na Nemčiću počelo je jučer u 19:00 sati, a prije filma smo poslušali Erica Vidovića, mladog talentiranog križevačkog glazbenika koji svojim glasom osvaja Križevce ali i šire. Nas je oduševio svojom izvedbom pjesme “Blame It On Me”.

Prikazivanje filma malo se odužilo, no moramo priznati kako je sam prikaz filma “Zvijezda je rođena” privukao pozornost mnogih Križevčana, i malih i velikih.

U filmu Zvijezda je rođena (A Star is Born), Cooper glumi iskusnog glazbenika Jacksona Mainea, koji otkriva i zaljubljuje se u umjetnicu Ally (Gaga). Ona upravo odlučuje odustati od svog sna da bude pjevačica…ali Jack je uspije odgovoriti od toga. Međutim, iako je Allyna karijera na usponu, njihov odnos se krene raspadati, dok se Jack pokušava boriti s vlastitim demonima. Kraj filma je prilično tužan i neugodan zbog samoubojstva. Film prikazuje život jedne mlade osobe koja se svojim talentom pokušava probiti, ali joj ne uspijeva. Ustvari, prikazuje zanimljivu istinu sadašnjice, a to je da je talent bitan, no nije uvijek dovoljan. Moramo priznati kako se s mnogim mišljenjima slažemo, no ako je upornost i volja jaka, sve se može.

Direktor maloprodaje Robin trgovina Robin Šatvar zahvalio je svima na dolasku te izjavio kako će se za 3. Robin ljetno kino pripremiti još više sadržaja. Zatvaranju su prisustvovali organizatori ljetnog kina na otvorenom, zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca Danijel Šaško te ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Željka Šunjić.

Ljeto 2019. na Nemčiću završeno je sa stilom. Jedva čekamo vidjeti što nas očekuje sljedećeg ljeta!

Tekst: š.v, Foto: Robin trgovine, Instagram