Održan prijem za djelatnike Policijske postaje Križevci

Povodom Dana policije i blagdana svetog Mihovila, zaštitnika policije koji se obilježava 29. rujna, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn sa zamjenikom Mariom Martinčevićem održao je tradicionalni prijem za djelatnike Policijske postaje Križevci. Zahvalio je križevačkoj policiji na kvalitetnoj i uspješnoj suradnji.

“Podsjećam kako smo u proteklih godinu dana opet imali program prometne jedinice mladeži. To je sada drugu godinu za redom nakon desetljeća neaktivnosti i drago mi je da naši mladi sugrađani imaju priliku na taj način djelovati kao aktivni dionici našeg društva i vjerujem da time pomažu djelatnicima Policijske postaje” – kazao je gradonačelnik i kratko se osvrnuo i na druge preventivne programe koji se provode u gradu:

“To je program “Sigurno u prometu” te djelovanje preko različitih povjerenstava. Ono što naročito želim istaknuti do kraja ove godine je program uvođenja sigurnosnih kamera koji je opet u suradnji s Policijskom postajom.  Volimo istaknuti svaki put kako smo među najsigurnijim gradovima u državi. 

Zahvaljujem vam na predanom radu i dalje pozivam na konstruktivno djelovanje. Volim istaći da su vrata Gradske uprave otvorena svima  i zaista mi je drago da surađujemo ovako partnerski” – kazao je gradonačelnik Mario Rajn čestitavši Dan policije. 

Na čestitkama je zahvalio načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec:

“Drago mi je i velika čast prihvatiti ove čestitke u ime Policijske postaje Križevci, Policijske uprave Koprivničko-križevačke i Ministarstva unutarnjih poslova.  Cijenimo i vrlo se radujemo svakoj slijedećoj suradnji.     Naša suradnja sa Gradom je odlična, sve što je bilo traženo od strane Grada ili s naše strane smo uspješno riješili. Nadamo se da će takva suradnja ostati i dalje.  Veliki iskorak je kroz Vijeće za prevenciju gdje se reguliraju i rješavaju pitanja problematike na području grada. Hvala na čestitkama i nadam se da će se naša suradnja nastaviti i dalje i da neće biti nekih problema koje mi nećemo moći zajednički riješiti” – rekao je načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec. (J.I.)