Danas nas očekuju radionice hula hoopa i zračne akrobatike, okrugli stol na temu hula hoopa te Gala show koji će se održati u večernjim satima

U sklopu Dječjeg tjedna u Križevcima udruge K.V.A.R.K. i Cirkultura Hoop danom obilježavaju Svjetski dan hula hoopa. Ovaj edukativno izvedbeni program održava se kroz cijeli ponedjeljak (4.10.), a sadrži radionice hula hoopa i zračne akrobatike, okrugli stol na temu hula hoopa te Gala show koji će se održati u večernjim satima.

Građanima Grada Križevaca i okolice ovim se programom pruža prilika da sudjeluju u radionicama dugogodišnjih profesionalnih umjetnika i pedagoga, saznaju više informacija o povijesti hula hoopa i hula hoop događanjima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Gala show program umjetnicima iz Hrvatske i gostima iz inozemstva pruža priliku da križevačkoj publici prezentiraju svoje točke, dok je publici na ovaj način osiguran izvrstan cjelovečernji program prožet cirkuskim točkama.

Gala show održati će se u Velikoj dvorani Hrvatskog doma sa početkom u 19:00 sati. Program je koncipiran kao Gala večer sa točkama cirkuske tematike u trajanjima do 10 minuta, u kojima će nastupati voditelji radionica i gosti Hoop dana, uz voditeljice programa. Dio točaka biti će prezentirano kroz rekvizit hula hoop, dio kroz akrobatiku, zračnu akrobatiku, suvremeni ples, manipulaciju objekta i svjetla, žongliranje i komediju.

GALA SHOW PROGRAM

Matej Veličanstveni (Križevci) / HOOP
Jelena Kalaica (Samobor) / Cirkultura / AERIAL RING
Sanja Prodan (Rijeka) / HoopSanja / HOOP
Tatjana Vuletić (Samobor) / Cirkultura / MALI HOOPOVI
Gabrijela Brletić (Karlovac) / Magmmatikka / POI
Diana Fureš (Drežnik) / Loop Cirkus / HOOP
Arno (Austrija) / DADA Circus, Flame Rain Theatre / KONTORZIJE
Kata Rina (Austrija) / Flame Rain Theatre / UV MINI HOOP

Gala show program održati će se u Velikoj dvorani Hrvatskog doma s početkom u 19:00 h, a namijenjen je publici svih uzrasta.

Organizatori: Udruga K.V.A.R.K. i Udruga Cirkultura
Pokrovitelj: Grad Križevci
Donatori Udruge K.V.A.R.K.: 
         

        

              

 


Klikni ovdje ako se želiš odjaviti sa newslettera

Kreativni veznik alternativnog razvoja kulture (K.V.A.R.K.)
Koprivnička 70 · 48260 Križevci · Hrvatska