Ivan Katavić dobitnik nagrade za životno djelo u poduzetništvu sa Zlatnom lentom

U subotu je u Dubrovniku u Hotelu Dubrovnik Palace održan Regionalni summit poduzetnika srednje i jugoistočne Europe pod nazivom „300 NAJBOLJIH“ .

  1. DODJELA NAGRADA I PRIZNANJA ZA DOPRINOS RAZVOJU PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI„ STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ za 2020.,
  2. DODJELA INTERNACIONALNIH NAGRADA I PRIZNANJA ZA ZAJEDNICE I INSTITUCIJE ZA KREIRANJE DOBROG AMBIJENTA ZA RAZVOJ PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI„ GLOBALLOCAL“ za 2020.,
  3. REGIONALNI SUMMIT PODUZETNIKA SREDNJE I JUGOISTOČNE EUROPE „300 NAJBOLJIH“ 2021.,

dodjeljuju VELIKU NAGRADU I PRIZNANJE “STVARATELJI ZA STOLJEĆA” ZA ŽIVOTNO DJELO U PODUZETNIŠTVU SA ZLATNOM LENTOM gospodinu Ivanu Kataviću, osnivaču i vlasniku tvrtke KTC d.d., Križevci, Hrvatska.

Nagrada za životno djelo u poduzetništvu sa Zlatnom lentom dodijeljena je poduzetnicima koji su u kontinuitetu svoje poslovne – poduzetničke karijere ostvarili posebne rezultate, te pridonijeli razvoju zajednice u kojoj žive i rade, te koji su vlastitim primjerom, inspirirali druge da vlastitim radom, znanjem i kreativnošću nesebično pridonose razvoju i boljoj budućnosti cjelokupne zajednice. Riječ je o nagradi koja se odnosi na poduzetnike koji su tijekom cjelokupnog životnog vijeka ostvarivali postignuća.

„Osnovni cilj održavanja Regionalnog summita poduzetnika srednje i jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH“ je promocija značaja poduzetništva za sveukupni ekonomski i društveni razvoj i pružanje doprinosa razvoju poduzetništva“. prof. dr. sc. Kadrija Hodžić, predsjednik Programskog savjeta Regionalnog summita poduzetnika „300 NAJBOLJIH“ „Projektom dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“, želi se javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnja na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme“. prof. dr. sc. Siniša Zarić, predsjednik Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ „Za razvoj poduzetništva, ekonomije i društva nije dovoljna samo dobra ideja, napredna pravna regulativa i potpora institucija.
Neophodno je i poticajno ozračje te visoki profesionalizam, odgovornost i stručnost svih koji obnašaju javni poziv.
Najistaknutije osobe koje odlikuju te karakteristike i koje pokreću razvojne procese, društvo treba prepoznati, identificirati, promovirati i nagraditi.
Priznanje sredine u kojoj djeluju nerijetko je važnije od materijalnog vrednovanja njihova požrtvovnog rada.
To će biti stalna misija Projekta „GLOBALLOCAL“. prof. dr. emeritus Slavica Singer, predsjednica Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja „GLOBALLOCAL“

Čestitamo!