Spineri prvaci stolnoteniske lige Robin Križevci

12.12 bit će upisan kao datum kada smo dobili prvake gradske stolnoteniske lige ROBIN Križevci i to lige koja je zadnji put igrana prije 12 godina.

Nakon 3 sata igranja polufinalnih utakmica te igranja za 3.mjesto i velikog FINALA dobili smo prvake lige i to ekipu SPINERI predvođeni Josipom Pejazićem-Pezom.

Liga je brojila 13 ekipa i gdje smo tek u zadnjem kolu saznali putnike za Final four gradske stolnoteniske lige ROBIN Križevci. Najbolji igrač lige je Mario Lacković(Prigorski blok).

Stolnoteniski klub Križevci zahvaljuje se svima koji su sudjelovali u gradskoj stolnoteniskoj ligi ROBIN Križevci, a velika zahvala ide tvrtki ROBIN Križevci i direktoru Robinu Šatvaru što su pristali biti sponzori naše lige te što će i ubuduće liga nositi ime našeg sponzora tvrtke ROBIN Križevci.

Liga će imati i proljetni dio lige koja će krenuti uskoro te ćemo Vas u siječnju iduće godine obavijestiti. Jedna liga podijeljena na proljetni i jesenski dio.

Nemojte zaboraviti da 26.12 Klub organizira 2.Božićni stolnoteniski turnir te prijave traju do 21.prosinca do ponoći. Prijaviti se možete na mail [email protected] ili na broj mobitela 0921917987(Ivan Kranjec).

KONAČNI POREDAK:
SPINERI
PRIGORSKI BLOK
ASTERIX&OBELIX
PRI BOKIJU

  1. SPIN DOKTORI
    6.KOLOR GRANIT
    7.VODA STRUJA
    8.404
    9.AMK KRIŽEVCI
    10.TEHNO DIV
    11.MEĐA
    12.KOMARCI
    13.ROBIN TRGOVINE