Fantastičan trio Hrvoje, Vanja i Admir nasmijali Orehovčane do suza na večeri stand-up komedije

Društveno kulturnim centrom u Svetom Petru Orehovcu je u subotu navečer odzvanjao smijeh publike koja se okupila na stand-up nastupu Hrvoja Krmelića, Admira Šećkanovića i Vanje Perića.

Ovi su dečki dio kolektiva „BIS Comedy“ te poznata imena hrvatske stand-up scene. Iako svaki od njih različit na svoj način, u jednome su isti – nasmijavaju svoju publiku do suza, a takav je bio slučaj i s Orehovčanima.

Komičari su tijekom večeri izvlačili šale kao aseve iz rukava. Bilo je tu puno zezancije na vlastiti račun, no i publika je cijelo vrijeme bila dio njihovog nastupa, od onih koji su hrabro sjeli u prve redove, do onih koji su se pokušali sakriti u zadnjim. Led je probio Hrvoje, nastupivši prvi, zatim je publiku nastavio zabavljati Admir, a večer je zaokružio Vanja. Nastup koji je trajao gotovo dva sata bio je ispunjen britkim dosjetkama te rafalno ispaljenim vicevima i komentarima. Da su dečki uistinu bili fantastični, pokazala je publika. Okupljeni su svako malo prasnuli u smijeh, a večer su obilježili mnogobrojni spontani aplauzi kojim su velikodušno nagrađivali ovaj urnebesni trio.

Večer stand-up komedije „Best of BIS Comedy“ je sufinancirana sredstvima Europskog socijalnog fonda, unutar projekta „Kuća ideja – prostor zajedništva“ čiji je nositelj Kulturno umjetničko društvo Prigorec Sveti Petar Orehovec. Partneri na projektu su Udruga vinogradara i vinara „Sveti Vinko“, Općina Sveti Petar Orehovec, Vatrogasna zajednica općine, Povijesno društvo Sveti Petar Orehovec, Udruga uzgajivača konja Hrvatski toplokrvnjak i Likovna udruga Prigorje Art. Voditeljica projekta je Ana – Marija Petric Vlah, a koordinatorica Društveno kulturnog centra Barbara Vugrinec.

Ovaj događaj, kao i sva ostala događanja i radionice koje će se održati unutar projekta „Kuća ideja – prostor zajedništva“, u potpunosti su besplatni i otvoreni za zainteresiranu javnost.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost KUD-a Prigorec.