Sirovec- Ova gradska vlast mora napraviti nešto veliko!

Gostujući u prošlotjednoj emisiji „Politika Analitika Kritika“, mladi gradski vijećnik i član SDP-a Antonio Sirovec, vrlo kritički se osvrnuo se na petogodišnju vladavinu Marija Rajna u našem gradu. Te je govoreći o rezultatima i nerealiziranim projektima Rajnove ekipe, rekao – Ova gradska vlast mora napraviti nešto veliko, što do sada nije, mi trebamo nešto veliko, treba nam više mladih ljudi poduzetnika.
Komentirajući takozvano hvalisanje rezultatima i na pitanje o tome koliko grad i gradonačelnik može utjecati na zapošljavanje, Sirovec je rekao – Grad može i mora stvoriti poticajnu okolinu, jer gradska uprava nije zavod za zapošljavanje, što neki tako gledaju, to ne smije biti.
Tako se dotakao i dječjih vrtića, te oštro rekao – Veliki problemi s našim odgajateljicama u vrtiću, degradira ih se u vrtiću, uvjeti nisu dobri, povećavaju se kapaciteti, a ne znamo što je s dječjim vrtićem u Karanama, jednom spomenuto i nema više o tome govora. Jer dok su liste čekanja u vrtićima i tete nezadovoljne, ne možemo reći da je situacija dobra.

Spomenuvši gospodina Majdaka koji se bavi ovom problematikom i kao sindikalista.
Gostovanje mladog SDP-ovog političara okarakteriziralo je hrabro razmišljanje i vrlo kritičke opaske na rad gradske vlasti i gradonačelnika Rajna. Tako je rekao da se gradonačelnik zaletio s izjavom da će obnoviti grad, a ponovio napokon definiranje SDP-a da je oporba u gradskom vijeću, jer očito da SDP neće i ne može držati Rajnu vlast dok on vlada gradom uz pomoć HDZ-a.

Kako kaže – Neki članovi Rajnove liste se srame HDZ-a.

Emisiju možete poslušati na našem youtube kanalu.


Novu emisiju „Politika Analitika Kritika“ u kojoj naši gosti bez dlake na jeziku progovaraju o aktualnim političkim i drugim bivanjima u našem gradu, poslušajte sutra, od 9 sati, a gost će biti Marko Martinčević, predsjednik gradskog HSS-a.

/tk/ foto: rkz