Učenici Osnovne škole “Vladimir Nazor” posjetili Policijsku postaju Križevci

Tijekom posjeta učenici su upoznati s radom policijskih službenika i opremom koju službenici koriste za rad, a koju priliku su iskoristili za fotografiranje sa službenim vozilom i motociklom



U utorak 10. svibnja, učenici trećeg razreda Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci u pratnji učiteljice posjetili su Policijsku postaju Križevci.
Tijekom posjeta učenici su upoznati s radom policijskih službenika i opremom koju službenici koriste za rad, a koju priliku su iskoristili za fotografiranje sa službenim vozilom i motociklom.  
 
Također, učenici su zajedno s policijskim službenikom za sigurnost i preventivu cestovnog prometa ponovili pravila sigurnog ponašanja prilikom prijelaza preko obilježenih pješačkih prijelaza, korištenja površina za kretanje pješaka, značenje semafora, važnost korištenja pojasa i sigurnosne sjedalice/postolja te drugih prometnih pravila kojima se povećava sigurnost naših najmlađih sudionika u prometu.
 
Policijski službenici nastavit će s provođenjem preventivnih aktivnosti i u narednom razdoblju, a sve u cilju povećanja sigurnosti u cestovnom prometu.

PU KC-KŽ