Danas upisi u Dječji zbor “Kristalići”

Nakon prve godine uspješnog rada Dječjeg zbora “Kristalići”, novom školskom godinom započinje i nova sezona gradskog dječjeg zbora. 

Četrdesetak članova zbora očekuje pojačanje upisom novih pjevača koji sa svojim roditeljima može pristupiti audiciji u ponedeljak, 26. i u srijedu 28. rujna od 20 do 21 sat u Maloj (podrumskoj) dvorani Hrvatskog doma u Križevcima.

Članovi zbora mogu biti djeca od sedam do jedanaest godina s područja grada Križevaca i okolnih općina. 

Na audiciji se očekuju dobre intonacijske i ritmičke sposobnosti koje će se ustanoviti jednostavnim vježbama na temelju kojih će  Upravno vijeće na čelu sa dirigentom zbora Ozrenom Bogdanovićem, glazb.teor., inače  dirigentom Hrvatskog pjevačkog društva “Kalnik” i Ženskog zbora “Vox feminae” te protopsaltom križevačke katedrale odlučiti o primanju u zbor. 

Audiciji se može pristupiti u ponedjeljak i srijedu u bilo koje vrijeme između 20 i 21 sat, a pjevanje u zboru podrazumijeva:
– pismenu pristupnicu i odobrenje roditelja/staratelja
– obavezan dolazak na probe zbora (osim u iznimnim situacijama)
– plaćanje članarine od 80 kn po tromjesečju
– sudjelovanju u nadoknadi troškova za službenu odjeću na nastupima i ostalim kriterijima propisanim Statutom zbora s kojima će isti biti upoznati pri upisu u zbor