Križevački KTC pred brojnim navijačima pružio odličan otpor prvacima Hrvatske

Nakon poraza u 6. kolu Machineseeker EHF Lige prvaka od Dinama iz Bukurešta, rukometaši PPD Zagreba ostali su i bez trenera Obrvana, piše prigorski.hr.

Prvu ekipu rukometnog kluba PPD Zagreb večeras su u Paket24 Premijer ligi u Križevcima vodili pomoćni treneri Tonči Valčić i Denis Špoljarić i nije im bilo lako, a brojna križevačka publika uživala je u rukometnoj poslastici.

KTC – PPD ZAGREB 24:29 (15:16)

Naime, PPD je odlično krenuo u susret i poveo 3:0, ali KTC se brzo vratio u susret i u 19. minuti poveo 11:10.

Na predah se ipak otišlo s minimalnom prednošću PPD Zagreba 16:15. U drugom poluvremenu ponestalo je daha križevačkim rukometašima i u 42. minuti utakmice semafor pokazuje prednost od plus 5 za zagrebačke plave 22:17. Sedam minuta kasnije PPD vodi 26:22, a onda je uslijedilo petominutno mirovanje mreža na obje strane. Pet minuta prije kraja utakmice KTC smanjuje prednost gostiju na 23:26, a na kraju je semafor stao kod rezultata 29:24 za PPD Zagreb.

Najefikasniji kod KTC-a bili su Dujmović i Jurakić s pet pogodaka, dok je kod Zagrepčana najraspoloženiji bio Kos sa šest postignutih pogodaka. KTC-ov vratar Šutalo obranio je pet udaraca, Martinović četiri, a Prezelj je upisao dvije obrane.

Slavić je upisao sedam obrana za PPD, a njegov klupski kolega Panjtar upisao je tri vratarske intervencije. Donosimo bogatu galeriju fotografija iz križevačkog sportskog doma.

(foto:RKŽ)