Večeras u 20:30 izlazi novi spot i pjesma “Studeni” grupe “Pirati” – o tome Štefan Đurković

Premijerno na YOUTUBU ove srijede u 20:30 izlazi novi singl grupe “Pirati” čiji član je Štefan Đurković, profesor u Glazbenoj školi “Alberta Štrige” u Križevcima. Ljubav prema glazbi prati ga od najranijih dana.

“Još kad sam bio malo dijete od 4-5 godina tata je kupio prvi set bubnjeva i tu je krenuo interes i ljubav prema glazbi, kasnije mnoštvo suradnje sa eminentnim glazbenicima hrvatske estrade pa do mog nekakvog životnog cilja, a to je bend s kojim radim autorski rad. Glazbena škola “Alberta Štrige” oduvjek mi je bila velika motivacija i podrška da radim na sebi i na projektima. Naša ravnateljica Branka Špoljar uvijek nas je poticala da stvaramo i radimo na nečemu svojemu. To se kroz godine skupilo i dalje sve ide svojim uspješnim tokom” – kaže Štefan.

“Ove godine je rekordan broj od 15 učenika, a postižu se odlični rezultati i osvajaju brojne nagrade. Tu je i međunarodno natjecanje Sonus na kojem je ogroman odaziv učenika iz cijele Hrvatske i izvan naše zemlje. Svi učenici i profesori daju maksimum od sebe, rezultati su vidljivi i svi smo na to veoma ponosni” – ističe Štefan koji svira u grupi “Pirati”.

“Najavljujem da izlazi novi singl grupe “Pirati” pod imenom “Studeni”. Izlazi danas premijerno na YOUTOUBU u 20:30 sati. “Studeni” je prvi singl koji najavljuje naš slijedeći album. “Pirati” imaju puno nastupa, posebno na svadbenim svečanostima.

Ove godine je rekord od čak 77, a radimo i koncerte po klubovima i trgovima, kojih je još dodatno barem 30-tak nastupa. Posjetitelji su uvijek zadovoljni s nama, napunimo klubove i trgove. Ljudi nas zovu i znači da radimo dobar posao. Imamo još puno planova i ambicija” – dodao je Štefan Đurković.

ji/radiokrizevci.hr