Na području općine Farkaševac radovi su na nekoliko prometnica i mostova

Večeras je održana sjednica Općinskog vijeća Općine Farkaševac. Općinski načelnik Matija Copak istaknuo je teme vezane na promet. -Na prometnici Farkaševac – Praščevac uspjeli smo uz podršku Županijske uprave za ceste kao glavnog investitora, proširiti cestu s 3,7 na 5,2 metara. Riječ je o dionici dugoj 4 kilometra.

Tu je i proširenje prometnice od kružnog toka Farkaševac do centra u naselju Kabal ukupne dužine 2,5 kilometra. Vesele me velike prometne investicije na području općine Farkaševac, jer se rekonstruiraju i tri mosta na općinskom području. Mostovi se nalaze u Praščevcu, Zvoniku i Žabnici. Promet će se za stanovnike odvijati nesmetano, a preporučam ostalim putnicima da koriste alternativne pravce – rekao je Copak i dodao kako je realizirano postavljanje pet dječjih igrališta.

-Šesto dječje igralište vezano je za dječje igralište Crvenkapica Farkaševac. I ove godine ulažemo u tu infrastrukturu za naše najmlađe. Svako naselje zaslužuju dječje igralište – rekao je načelnik i dodao kako će “Ljeto u Farkaševcu” trajati od 14. do 16. srpnja.

-Bit će bogata gastro ponuda, velik broj izvođača, vjerujem da će svi uživati u našoj manifrstaciji. U petak će nastupiti grupa Kings, u subotu Leteći odred, a u nedjelju će koncert održati Bosutski bećari.