Snježana Besedić na čelu Udruge umirovljenika Sveti Ivan Žabno

Udruga umirovljenika Sveti Ivan Žabno održala je u subotu izbornu skupštinu. Za predsjednicu je izabrana Snježana Besedić, a za potpredsjednicu Slavica Mičuda.

Nada Rogožar izabrana je za tajnicu, Željko Škrinjar za blagajnika, a Snježana Besedić će ujedno biti i likvidator. Uz predsjednicu izabran je i novi Upravni odbor kojeg čine Katica Kremeček, Željko Škrinjar, Milka Kranjčević, Ana Puhin, Slavica Mičuda, Milica Vitković, Ivkica Perđun, Nada Rogožar, Davor Ivan Benković, Franjo Valentić, Ivan Poljak i Katarina Lusavec.

Novoizabrana predsjednica kazala nam je kako udruga broji 196 članova. -Nitko se neće prihvatiti vođenja uduge pa sam ja prihvatila ovaj nimalo lak posao. Imamo malo novaca, ali smo najbrojnija udruga. U ovoj godini planiramo obići Lijepu našu i u prošloj godini smo imali nekoliko lijepih izleta, a najviše nam pomaže tvrtka Radnik i gospodin Mirko Habijanec. Udruga ima više ženskih članica, manje je muških. U radu nam pomaže i općina – kazala je predsjednica i dodala kako bi željela da županija više pomogne radu udruge.

Okupljene je pozdravio općinski načelnik Nenad Bošnjak.