Ekipe Munje i Predatori iz Križevaca predstavljati će Koprivničko-križevačku županiju na Sportskim igrama mladih

Najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi, Sportske igre mladih okupit će u Rijeci tisuće djece i mladih iz cijele Hrvatske na velikoj Državnoj završnici, a Rijeka će postati središte amaterskog sporta od 25. do 29. srpnja.

Nakon kvalifikacijskih natjecanja, županijskih i regionalnih finala koja su se odigravala od siječnja do srpnja Igre će u Rijeci održati velika državna finala – natjecanja u graničaru i atletici u sklopu Telemach Dana sporta, MIS turnir u odbojci te odbojka na pijesku, na čak tri lokacije, a cijela će Rijeka tjedan dana biti obilježena sportskim duhom, navijanjem i veseljem djece iz cijele Hrvatske.

Koprivničko-križevačku županiju u Rijeci u graničaru predstavljat će ekipe Munje i Predatori iz Križevaca, Maslačci i Vatreni tim iz Koprivnice te ekipe Picoki 1 i Picoki 2, a u atletici će se natjecati Andrija Jokić, Leona Lugomer, Zita Blašković, Maša Pečarić, Petra Pavlinić, Matija Jendrek, Lara Antolić, Luka Lovreković, Ivan Orak, Jan Blašković, Lorena Pleša, Pavel Doskočil, Mihael Mikec, Josip Račan, Fran Kišivan, Vito Markić i Jan Božić.

Državna završnica započela je ždrijebom skupina za graničar, čija će se natjecanja održati u Dvorani mladosti 25. i 26. srpnja, a Vojno igralište ugostit će utrku na 60 m u utorak od 17 h. Natjecanja u odbojci na pijesku održat će se na terenima Kantrida 28.srpnja, a turnir u odbojci u Dvorani mladosti, održat će se 27. i 28. srpnja. Detaljan raspored natjecanja objavljen je na web stranici Sportskih igara mladih https://www.igremladih.hr/bs/novosti/raspored-drzavne- zavrsnice-telemach-dana-sporta-mis-turnira-u-odbojci-i-odbojke-na-pijesku.