Dva nova filmska hita u Kinu Đurđevac

Svi zaljubljenici u filmove i ove nedjelje mogu posjetiti Kino Đurđevac i pogledati čak dva nova filmska uratka: Projekcija u 17,00 sati:

NINDŽA KORNJAČE: MAKLJAŽA S MUTANTIMA / Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
animirani, akcija, avantura

Trajanje: 100′
Režija: Jeff Rowe, Kyler Spears

Nova animirana avantura dolazi od Setha Rogena i potpuno je nova interpretacija popularne franšize u kojoj sve vrvi od slavnih glumaca i poznatih osoba. Najpoznatije kornjače na svijetu, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca! Nakon što su se godinama krili od ljudi, kreću osvojiti New York. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi s misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada na njih puste vojsku mutanata.Projekcija u 20,00 sati:

BARBIE / Barbie
avantura, fantazija, komedija

Trajanje: 114′
Režija: Greta Gerwig
Glumci: Margot Robbie, Ryan Gosling, Emma Mackey, Helen Mirren, Will Ferrell

Ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robbie, a njezinu bolju polovicu Kena utjelovljuje Ryan Gosling. Režiju potpisuje Greta Gerwig dok zvjezdani cast uključuje još i Willa Ferrella, Kate McKinnon, Simu Liu, Michaela Ceru i Americu Ferreru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cijela estetika filma inspirirana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Ulaznice po cijeni od 2 eura za djecu i 3 eura za odrasle možete kupiti sat vremena prije početka prikazivanja filma u Kinu Đurđevac.