U Molvama održana brojna natjecanja i Memorijalni turnir

Povodom obilježavanja Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja jučer je u Molvama u prostorima društvenog doma otvoren Memorijalni turnir za poginule i umrle branitelje.  Turnir je organizirala UHDDR Molve, a svečanom otvorenju je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je u prigodnom govoru čestitao braniteljima Dan pobjede te se zahvalio na svemu što su učinili u stvaranju Hrvatske.

„Nikada se ne smije zaboraviti na najveću žrtvu koju su podnijeli naši branitelji, Županija će i dalje podržavati sve vaše aktivnosti i čuvati spomen na vrednote Domovinskog rata“, poručio je Ljubić.

Prigodnim riječima su se obratili i načelnik Općine Zdravko Ivančan, predsjednik UHDDR Molve Josip Dolenec, predsjednik Općinskog vijeća Zdravko Tuba te Tatjana Mihaldinec, izaslanica ministra branitelja i potpredsjednika Vlade RH Tomislava Medveda koja je i otvorila turnir. Svečanost su nastupom oplemenile članice ženskog pjevačkog sastava i članovi tamburaškog sastava KUD-a Molve.

Nakon službenog otvorenja održana su natjecanja u malom nogometu, visećoj kuglani, pikadu i belotu, a spomenimo kako je u sklopu susreta branitelja održana i međužupanijska likovna kolonija.

Pratite nas na društvenim mrežama!