Prva Robin biciklijada održat će se 23. rujna

Prva Robin biciklijada sa startom u Križevcima i ciljem na jezeru Čabraji održati će se u subotu, 23. rujna 2023. Biciklistička ruta bit će dugačka 11 km, a smjer rute možete pogledati na karti:

Okupljanje će biti od 9:00 do 10:00 h na Strossmayerovom trgu u Križevcima odakle će biciklijada i startati, dok start kreće u 10:00 h. Prije samog starta, svim biciklistima će biti podijeljene majice. Također, sudionicima će biti osiguran i “Robin doručak” s ukusnim pekarskim proizvodima iz Robin pekare uz energetska pića i vodu.

Dolazak na jezero Čabraji predviđen je oko 11:15 h. Organizirani polazak i povratak će zbog sigurnosnih razloga biti pod pratnjom policije i Križevačke udruge biciklista. Također, svi sudionici tijekom vožnje obavezno moraju imati kacigu, a djeca mogu sudjelovati isključivo u pratnji roditelja ili punoljetnih osoba.

Na Čabrajima će biciklisti moći odmoriti i predahnuti uz besplatnu hranu i piće te će imati slobodno vrijeme za šetnju i druženje. Zajednica sportskih udruga grada Križevaca i Udruga kineziologa Križevci pobrinut će se za animaciju djece, a svoj rad će prisutnima predstaviti i Križevačka udruga biciklista. Također, instruktori HAK-a pripremit će poligon za sigurnu i spretnu vožnju.

Povratak prema Križevcima bit će između 13:30 i 14:30 h.

 Oni biciklisti koji osjećaju da su u boljoj fizičkoj kondiciji mogu odabrati dulju rutu (16,72 km) s većim visinskim usponom, a koja će biti u pratnji Križevačke udruge biciklista.

Organizatori Robin biciklijade su Robin trgovine, Križevačka udruga biciklista, Grad Križevci i Zajednica sportskih udruga grada Križevaca koji ovim putem pozivaju vas, vaše obitelji i prijatelje da se pridružite ovom sportsko-rekreativnom događaju i uživate u vožnji predivnim prigorskim krajem.

Kako biciklisti ne bi bili gladni i žedni, pobrinut će se glavni sponzor Carlsberg te ostali sponzori koji svojim doprinosom podržavaju Robin biciklijadu – Podravka, Hell i Jamnica.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem LINKA. Prijave traju do srijede, 20. rujna, a broj sudionika je ograničen, stoga požurite s prijavama!