Na 20. sjednici Općinskog vijeća Općine Farkaševac najavljeni novi projekti

Jučer je održana 20. sjednica Općinskog vijeća Općine Farkaševac. Sve odluke donesene su jednoglasno, a najvažnije točke dnevnog reda približio nam je općinski načelnik Matija Copak.

-Jako puno radova i gradilišta ima u ovom trenutku. Otvoreno je 35 gradilišta na području Općine Farkaševac. Glavne točke današnjeg dnevnog reda ticale su se građevinskih radova i odabira ponuditelja. Krenuli smo s uređenjem Dječjeg vrtića Crvenkapica, izgradnjom ograde na mjesnom groblju Kabal, hortikulturom u središtima naselja, obuhvatit ćemo pet naselja, a uredit ćemo i teren na nogometnom igralištu u Farkaševcu. Uredit ćemo i svlačionice nogometašima.

Izgradit ćemo i nadstrešnicu na društvenom domu u Kablu, a izgradit ćemo i tri dječja igrališta – rekao je Copak i dodao kako mu je želja puno ulagati u mlade.

-Za početak je bilo potrebno izgraditi dječja igrališta po naseljima, to dosad nisu imali. Sljedeće godine ćemo još ulagati u dječja igrala po naseljima. Sredstva smo planirali u vlastitom proračunu i u proračunu Zagrebačke županije te ministarstvima. Drago mi je što nas Zagrebačka županija prati svake godine i velika sredstva ulaže u dječja igrališta. Želja nam je bilo napraviti kvalitetno i moderno nogometno igralište u Farkaševcu za potrebe područne škole, djece i mladih – zaključio je Copak.