Taekwondo klub Radnik Križevci na međunarodnom turniru osvojio pet medalja

Proteklog vikenda na međunarodnom turniru “Kondor Open”, natjecalo se više od 700 natjecatelja u svim dobnim kategorijama u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.

Taekwondo klub Radnik Križevci nastupio je u seniorskoj i kadetskoj konkurenciji sa 7 članova kluba te osvojio 5 odličja. U seniorskoj konkurenciji Filip Kušec osvojio je 3. mjesto u kategoriji do 80 kilograma, koja nije njegova prirodna kategorija, ali se dobro nosio s borcima koji su osam kilograma teži od njega.

U kategoriji kadeta najveći posao napravio je Rene Jandroković do 30 kilograma osvojivši zlatnu medalju. Pobjeđivao je svoje suparnike, od toga dva državna prvaka, a finalna borba bila je ljepotica tehnike i borilačke vještine te je pokazao da s ovakvim pristupom nema nepobjedivih.

Šimun Radiković u kategoriji do 57 kilograma osvojio je 1. mjesto, Gabrijel Kornet do 53 kilograma 3. mjesto, Lara Srbljinović do 41 kilogram 3. mjesto.

Za klub su nastupili Tin Dragašević i Luka Brezovec, ali bez plasmana. Već sljedeći vikend Radnikovcima slijedi 5. kolo dječje lige u Zagrebu i međunarodni turnir u Sloveniji. Njihovi treneri suKarlo Šimonek, Zoran Jandroković i Međeral Damir.

“Ovim putem obavještavamo sve svoje članove da se ovaj tjedan treninzi vraćaju u veliku dvoranu po redovnim terminima”, poručili su iz kluba.