Djed Mraz posjetio male pacijente koprivničke bolnice

Omiljeni djedica u crvenom ni ove godine nije zaboravio djecu na liječenju u koprivničkoj bolnici. Posjetio ih je s punom torbom darova, a osim djece, posjeta Djeda Mraza razveselila je liječnice i sestre na odjelu Pedijatrije, koje najbolje znaju koliko malim pacijentima znače veselje i opušteno druženje.

Dolazak Djeda Mraza organiziralo je koprivničko Društvo naša djeca u okviru projekta „Za osmijeh djeteta u bolnici“ kojeg podržava Grad Koprivnica, a poklon pakete za djecu pripremile su tvrtke Robin i Dergez.

Prije posjete Djeda Mraza na Pedijatriji je održana i kreativna radionica na kojoj su izrađeni ukrasi za bor, među kojima se posebno ističu kuglice s likom dječaka u bolničkom krevetu. Upravo pored tog
bora neka su se djeca željela poslikati s Djedom Mrazom. Tako su veselo završile prosinačke aktivnosti DND tijekom kojih su volonteri prema tradiciji najviše pažnje posvetili djeci koju život baš ne mazi.

Osim u bolnici radionice božićnih ukrasa uz priče i dobru zabavu održali su i u klubu udruge Latice i centru Svitanje čijim su korisnicima usto darovali odjeću i obuću prikupljenu od obitelji dobrog srca.