Održana redovna godišnja skupština DVD-a Đurđevac

Održana je redovna Godišnja skupština DVD-a Đurđevac na kojoj je prisustvovao i velik broj prijateljskih i susjednih DVD-a.. Predsjednik DVD-a Đurđevac Željko Turbelija podnio je godišnje izvješće i plan za 2024. godinu, blagajnica Ana Čubelić podnijela je financijsko izvješće i plan za 2024., a voditelj i dirigent Puhačkoga orkestra Božidar Škurdija izvješće o radu orkestra koji djeluje u sklopu DVD-a.

– Dugu tradiciju vatrogastva, spremnost, opremljenost i požrtvovanost u radu članova našeg DVD-e svakako treba pohvaliti. Posebno želim istaknuti i rad Puhačkoga orkestra koji okuplja sve više mladih, a sudjeluje na svim gradskim događanjima i obogaćuje ih svojim nastupom – rekao je gradonačelnik Janči i zaželio svima uspješnu novu godinu.

Svi su predstavnici prijateljskih društava đurđevačkom DVD poželjeli puno uspjeha u svim aktivnosti te se pritom prisjetili brojnih uspješnih suradnji. U ime JVP-a Đurđevac, Alen Škudar obavijestio je domaćine i sve predstavnike DVD-a da će se ovogodišnje Gradsko vatrogasno natjecanje održati u Suhoj Kataleni, u sklopu kojeg će se održati i tradicionalni Fletnofest odnosno utrka vatrogasaca.