Započeli radovi na budućem Capitol Parku u Križevcima

Nekadašnji trgovački centar u Ulici Tadije Smičiklasa, gdje su poslovali Konzum, Kik, Offertissima, Müller, Frenum, restoran ChillOut i Caffe bar “Dobro Jutro”, dobio je novog vlasnika, koji u skoroj budućnosti otvara novi centar pod nazivom “Capitol Park Križevci”.

U tijeku su radovi na postojećim objektima, a očekuje se proširenje istih radi boljeg i većeg poslovanja budućih imena u tom centru.

Cijeli centar, koji je veličine oko 4100 m2, u vlasništvu je britanske grupacije “Poseidon Group” koja se bavi investiranjem u nekretnine, razvojem i upravljanjem imovinom.

Prema službenim informacijama, prva faza otvorenja dovodi novu trgovinu koja će zamijeniti Konzum kao glavnog zakupca, a radi se o trgovini Spar. U ostatku Capitol Parka otvorit će se još i Bipa, Tedi i Pepco, te Kik koji se trenutno preuređuje. Tu je i ugostiteljski objekt u vlasništvu tvrtke Zeop d.o.o.

Prva faza otvorenja očekuje se prema kraju 7. mjeseca, dok će ostale trgovine svoja vrata otvoriti najvjerojatnije na jesen.

Na službenim stranicama te grupacije, navodi se kako će više od 20.000 Križevčana i stanovnika okolice tako dobiti shopping destinaciju koja će u konačnici zapošljavati više od 50 ljudi, čime se potiče i lokalnu ekonomiju.

(Tomislav Marijanović)