Veseo program očekuje male i velike na ovogodišnjem Križevačkom fašniku

Polako nam stižu dani u znaku maškara, a Turistička zajednica Grada Križevaca i ove godine organizira Križevački fašnik koji će se održati u subotu, 10. veljače 2024. godine.

Iz Turističke zajednice Grada Križevaca najavili su kako će se okupljanje i formiranje maskirane povorke održati kod Vatrogasnog doma u 10.15 sati, a zatim će povorka krenuti prema Strossmayerovom trgu gdje će se u 10.50 sati održati predstavljanje vrtićke skupine, cijelih razreda, maskiranih ekipa iz ulice, ali i pojedinačnih maski.

U 11.00 sati za najmlađe je pripremljena i predstava “Mađioničar”, bit će tu i facepainting, a djeca će se moći družiti i s maskotama. Kao i svake godine bit će pjesme, veselja, velikih i malih maski, strašnih i smiješnih, veselih i žalosnih. Razbudite svoju maštu i kreirajte kreativne kostime, obucite se šareno i pridružite se 10. veljače veseloj maskiranoj povorci i programima na Trgu J.J. Strossmayera.

“Nek Karneval sve malo razbudi, da u pozitivnom smjeru krenu i djeca i ljudi. Lijepo je nešto drugo jednom u godini biti, stoga na Križevački fašnik dođi i ti!”- stoji u pozivnici.

U slučaju lošeg vremena Križevački fašnik održat će se u Sportskoj dvorani kraj Osnovne škole Ljudevita Modeca.